Singlerejser for voksne

Singlerejser er grupperejser for voksne singler. Her deltager gæster fra 35 år og opefter – her findes ingen øvre grænse (oftest er gennemsnitsalderen 51 år). Her har du garanti for at få rørt dine lattermuskler, få skabt nye venskaber, få kulør og ikke mindst få festet en masse, hygget ved poolen og slappet af i dejligt selskab.

På grupperejsen rejser en gruppeleder med hjemmefra og er sammen med gruppen på hotellet. Gruppelederen er med til at ryste gruppen sammen og sætte dagsordenen.

Rejserne roses af tidligere deltagere og flere af deltagerne rejser med igen og igen. Tidligere deltagere er rigtig gode til at tage imod helt nye og sørge for der ikke er forskel på om du deltager som tidligere gæst eller som helt ny gæst med dette koncept. Rejser du alene sættes du på værelse sammen med én af samme køn, så tæt på din egen alder som muligt. Tillæg for eneværelse. Tilmelding anbefales hurtigt, da rejserne de sidste par år har været udsolgt 3-4 måneder før afrejse. Vi samarbejder med rejsearrangørerne TUI og Mixx Travel. Begge arrangører er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.Læs desuden mere om TUI og Mixx Travels tryghedsforsikringer under de enkelte rejser.

Har du spørgsmål til vores rejser, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på info@rikkesrejser.dk. Vi glæder os til at møde dig på en af vores dejlige, festlige og skønne rejser.  På gensyn!