FAQ

Vi er næsten altid en broget flok afsted. Alle med det formål at lære en masse skønne mennesker at kende, slappe af, sole sig, opleve området vi er i, shoppe, feste og meget mere. Her er plads til alle. Se det som en slags charter-ferie uden tvungne indlæg. Ugeprogrammet er helt frivilligt. Enkelt krav: Du skal møde op til afrejsetidspunktet 🙂

Størstedelen af rejserne er for voksne, uden børn. Dog har jeg minimum én rejse årligt, hvor vi rejser MED vores børn. Den ligger i starten af skolernes sommerferie. Her anbefaler jeg at børnene er fra 4 år og opefter. Bemærk det alene er en guide-line, så skriv til mig, hvis dit barn ikke er fyldt 4 år endnu.

Du kan bestemt rejse alene. For kort tid efter indtjekning i lufthavnen vil du have en ny flok venner. Både gengangere og nye er ligeså nervøse som dig og ser frem til en positiv oplevelse. Nogle deltagere tilmelder sig sammen med en ven/veninde, andre kaster sig ud i det helt alene. Tilmelder du dig uden at kende nogen, sætter jeg dig på værelse med én af samme køn så tæt på din egen alder som muligt. Du har selvfølgelig også mulighed til tilkøb af enkeltværelse. Prisen fremgår på hver enkelt tur.
Er du førstegangs-deltager anbefaler jeg dog at du deler værelse med en anden, da jeg har oplevet at mange varige venskaber er skabt ved disse match. Fungerer det ikke, så finder vi selvfølgelig en løsning på det. Men det er sjældent, da alle tager med på turen med samme indstilling.

Du er først sikret plads når du har betalt dit depositum. Er du nødt til at melde fra så kan det ofte lade sig gøre at flytte depositummet til en anden tur samme år. Ellers mister du desværre dit depositum. Melder du fra efter at have betalt hele rejsens pris, mister du derved også alene dit depositum, dog med senest afmelding 45 dage før afrejse.

Du tilmelder dig turen ved at sende mig en mail med dine oplysninger og hvilken tur du ønsker at deltage på. Jeg skal bruge navn som det står i dit pas, din fødselsdato og tlf. nummer, samt evt. ønsker til værelseskammerat. Herefter modtager du en tilmeldingsmail hvor det fremgår hvordan du tilmelder dig rejsen hos rejsebureaut der står for rejsen. Betalingen sker direkte til rejsebureauet. Du er først sikret plads når du har betalt et depositum, som skal betales inden for 5 dage efter bestillingen. Restbetalingen af turen skal ske 45 dage før afrejse. Men meget mere om dette i de mails du modtager fra mig.

Ja, du er altid omfattet af Rejsegarantifondens dækning på de rejser jeg udbyder. Du køber rejsen direkte hos rejsebureauet, som er registreret i Rejsegarantifonden eller den svenske Kammarkollegiet (for Nazar). Rejsebureauets registreringsnummer i Rejsegarantifonden fremgår ved den enkelte rejse, og du vil også kunne slå det op hos rejsegarantifonden, dobbelttjekke det på rejsebureauets hjemmeside, eller skrive til mig, for at få dette oplyst. Rejsegarantinummeret fremgår desuden også i den tilmeldingsmail du modtager.

Alle rejser på siden er inkluderet fly tur/retur, bagage ombord (antal kg fremgår af dit rejsebevis), bustransport tur/retur mellem lufthavnen og hotellet. Hotellets koncept (All Inclusive, Morgenmad eller Halvpension). Derudover får du mulighed for at tilmelde dig forskellige indslag der fremgår af ugeprogrammet. Disse vil være mod betaling.

Rejser med All Inclusive:
Morgenbuffet, frokostbuffet, eftermiddagskaffe/snack, aftensmadsbuffet samt drikkevarer (øl, vin, vand, alkohol, kaffe & te) fra morgen til aften.

Rejser med Morgenmad:
Morgenmadstallerken eller morgenbuffet. Drikkevarer mod betaling.

Rejser med Halvpension:
Morgenmadsbuffet og aftensmadsbuffet. Drikkevarer mod betaling.

På alle mine udbudte rejser modtager du et foreløbigt ugeprogram 1-2 uger før afrejse. Indholdet af ugeprogrammet er en blanding af udflugter som fx bådtur, jeepsafari, flodtur samt fællesspisning på restauranter i byen, shoppeture, ture til stranden og meget mere (nogle mod betaling). Tilmelding sker på rejsemålet. På enkelte rejser kan der med fordel tilmeldes flere af udflugterne inden afrejse. Dette informeres du om pr. email inden afrejse.

Grupperejselederen rejser sammen med gruppen til rejsemålet. Han/hun bor på hotellet sammen med gæsterne og er tilstede under hele ugen, så du nemt kan spørge eller få hjælp. Grupperejselederen primært er med til at sætte dagsordenen og sørge for den gode stemning samt være der, hvis du skulle få brug for det. Guiderne på rejsemålet hjælper ved evt. sygdom eller andre udfordringer.

Deltagerne på mine rejser er voksne. Af og til er der et par yngre deltagere sidst i 20´erne/starten af 30´erne, men størstedelen af deltagerne er sidst i 40´erne, i 50´erne og starten af 60´erne. Friske deltagere i 70´erne er naturligvis velkomne. Når vi først er afsted betyder alder knap så meget – det er jo kun et tal på et stykke papir. Det handler mere om indstilling og syn på livet. Deltagerne finder hurtigt sammen på kryds og tværs og finder lige dem der er til fest og farver, eller afslapning osv.

Jeg anbefaler at du har tegnet en rejseforsikring inden afrejse. Enten via Allianz, Europæiske Rejseforsikring, Gouda eller egen forsikring. Derved er du altid sikret hvis uheldet skulle være ude og du skulle komme til skade.

På destinationen vil rejsebureauets guider altid hjælpe hvis du skulle få brug for lægehjælp. De kender til området, hospitalerne og systemet.
Og du har også den sikkerhed at gruppens medrejsende gruppeleder altid er til at få fat på, og ved hvor du skal henvende dig.

Ved hver rejse er angivet et antal stjerner. De dækker over hvilke faciliteter hotellet udbyder, og er ikke nødvendigvis et udgangspunkt for hvilken serviceniveau man kan forvente, eller hvilken stand værelset er i. Samtidigt kan det også nævnes at der kan være store forskelle på f.eks. udbuddet af mad/drikkevarer der indgår i All Inclusive konceptet. Niveauet kan også være forskelligt fra land til land, og man kan derfor ofte ikke sammenligne to landes indhold af All Inclusive samt hotelles stjerne-angivelse.

Jeg startede i 1999 at arbejde frivilligt på Dating.dk, og her arrangerede drengene bag portalen den første rejse til Kreta i 2001. Jeg var lidt med på sidelinien og i 2002 rejste jeg med gruppen på Kreta og her startede min “rejse” med singler. I årene på Dating.dk arrangerede vi årligt 1 eller flere rejser, skiture, Oslo-ture og meget mere.
Da Dating.dk ikke længerede ønskede at have ansvaret for events tog jeg bolden og kastede mig ud i arrangere en masse skønne events og rejser for singler.

I 2013 blev jeg ansat som rejsekonsulent hos rejsebureauet Detur. Og konceptet singlerejser voksede. Antallet af deltagere på én af de største rejser var helt oppe på 89 deltagere. Antallet af rejser og rejsemål voksede.

I juni 2017 stopper jeg hos rejsebureauet Detur og går i luften med min egen side med rejser. Successen med festlige singlerejser er stadig stigende og mange deltagere vender tilbage igen og igen.

Covid-19 sætter en midlertidig stopper for rejserne i 2020. Sammen med min mand bosætter vi os i Costa Rica i efteråret 2020. Den daglige ledelse og planlægning af fremtidige rejser er lagt i hænderne på Eva Hansen, som samtidigt er gruppeleder på flere af rejserne.

Jeg håber du får glæde af mine rejser, og at du har lyst til at tippe en singleven/veninde 🙂